Wat?

ULTIMATE PARTY DJ

 

'Allround DJ'

Een DJ die veel muziekstijlen aan bod laat komen in zijn sets. Veelzijdigheid en ervaring zijn een absolute vereiste voor een goede allround DJ. Aan beide geen gebrek. Begonnen als tiener/slaapkamer DJ gevraagd op enkele familiefeesten en DJ Tony werd al snel geboekt voor allerlei feesten en party's vanaf eind jaren 80 tot nu. Tot 1995 een 'residence' in dancing Summertime en daarna vele DJ sets en feesten over heel Vlaanderen.

 

Dj Tony staat garant voor een avond dansen en plezier. De DJ-sets komen uit het hart, ingegeven door ervaring en door een heldere kijk op het aanwezige publiek. Muziekplezier zowel voor jong als voor oud.

Zo hoort u, samen met de hedendaagse hits, stijlvol in de mix het beste van: 70's, 80's, 90's, rock 'n roll, bebop, classic rock, retrohouse, groove, kortom de beste dance-classics.

 

DJ Tony is te boeken voor fuiven, party's, bedrijfsevents, bals, verjaardagsfeesten, trouwfeesten en andere privé- feesten. Zowel te boeken als all-in formule met eigen discobar als alleen DJ Tony voor DJ-sets van 1 uur tot de ganse nacht.

Professioneel en ervaren

 

DJ Tony beschikt over een ondernemingsnummer, werkt op officiële basis en betaalt dus belastingen en sociale bijdragen op inkomsten. Er wordt geen BTW aangerekend op DJ-prestaties want die zijn ingevolge artikel 44 § 2, 8° van het wetboek BTW vrijgesteld van BTW. Bij het verhuren van apparatuur wordt wel BTW gerekend. Behoed u voor DJ's die tegen prijzen ver beneden de gangbare marktprijzen willen komen draaien. Veelal zijn zij niet in orde met hun "papieren" en kunnen bijgevolg ook geen bindende contracten afsluiten, met alle gevolgen vandien.

DJ Tony kan, op uw verzoek, ook helpen uw evenement te registreren bij SABAM.

DJ TONY, Tel. 0477 906834

Copyright @ All Rights Reserved