Service

SERVICE

Presentatie en Voice Over

 

De tijd dat een DJ het volgende plaatje aankondigde is allang voorbij. Toch heeft DJ Tony een stem...

 

Laat de muziek voor zich spreken. Niets kan irritanter zijn dan een DJ die de hele avond alle nummers aan elkaar probeert te praten. DJ Tony mixt en beatmixt steeds de hits aan elkaar zodat de ambiance op de dansvloer nooit stilvalt en uw danspassen nooit uit de maat geraken.

Nochtans is het voor speciale gelegenheden nodig om presentatie te verzorgen. Denk maar aan bedrijfsevenementen of feesten waar een spreker moet worden geïntroduceerd of gebeurtenissen moeten worden aangekondigd. Als 'oldschool' DJ beschikt DJ Tony over de presentatietechnieken om u hierbij te helpen. De presentaties kunnen ter plaatse en 'live' worden verzorgd, maar de teksten kunnen ook vooraf worden ingelezen en, voorzien van achtergrondmuziek en professionele effecten, de avond zelf worden afgespeeld.

P.A. voor een live optreden

 

Niet alleen DJ Tony komt uw feest opluisteren, maar ook een band of misschien een familielid willen voor entertainment zorgen.

 

In combinatie met onze eigen discobar kunnen wij ook de versterking van een band, sprekers en zingende of grappende familie voor onze rekening nemen. Moet het groter ? Ook geen probleem. Wij kunnen de volledige technische setup van uw feest verzorgen. Monitors, microfoons, geluid, licht, video, laser... het kan allemaal, van heel bescheiden tot mega-groot.

Audio- en videomontage

 

Een videoprojectie voor uw vereniging of bij uw bedrijfsevenement? Een leuk filmpje met 'archiefmateriaal' voor uw 50ste verjaardag?

 

Niet alleen kan onze discobar worden uitgebreid met videoprojectie of LED schermen, maar wij kunnen ook de inhoud die hierop moet getoond worden voor u voorbereiden.

Wij maken professionele montages van geluids- en videofragmenten, powerpoint presentaties, introductiefilmpjes of het grappige filmpje met 'nooit eerder vertoonde beelden' voor het familiefeest.

DJ TONY, Tel. 0477 906834

Copyright @ All Rights Reserved